Rekrytointi

/ Rekrytointi

Avoimet työpaikat

Tervetuloa töihin Niuvanniemen sairaalaan! Löydät ilmoitukset avoimista Niuvanniemen sairaalan viroista Valtiolle.fi –palvelusta. Halutessasi voit jättää meille myös avoimen hakemuksen Valtiolle.fi –palvelun kautta. Huomaathan kuitenkin, että avoimella hakemuksella voit hakeutua ainoastaan sijaisuuksiin ja harjoittelupaikkoihin. Virkoja täyttäessämme emme voi huomioida avoimia hakemuksia.

Hoitoalan työpaikoista lisätietoja antavat ylihoitajat p. 0295 242 244 / 0295 242 245 ja lääkäreiden työpaikkatiedusteluihin vastaa johtava lääkäri p. 0295 242 204. Rekrytointiin liittyvissä asioissa neuvoo myös henkilöstöasiainpäällikkö p. 0295 242 486.

Koulutus

Niuvanniemen sairaala panostaa henkilöstön osaamisen kehittämiseen sekä koulutukseen. Sairaala investoi henkilöstön jatko- ja täydennyskoulutukseen vuosittain noin 1,2 % kaikista henkilökuluista. Vuositasolla koulutusmenot ovat noin 600 € henkilötyövuotta kohden. Painopiste on sairaalaan ostetussa ja sairaalan itsensä järjestämässä koulutuksessa.

Työnohjaus

Henkilökunnalla on mahdollisuus työnohjaukseen. Toimivalla työnohjauksella on myönteinen vaikutus esimerkiksi hoitosuhteen kehittymiseen, ja erityisesti sillä on myönteinen vaikutus työssä jaksamiseen ja ammatissa kehittymiseen.

Mentorointi

Sairaalassa on mentor-valmennuksen suorittaneita henkilöitä. Mentorointi on ohjausta ja tukea, jota kokenut henkilö antaa kehityshakuiselle, uran alkuvaiheessa olevalle kollegalle. Uudet työntekijät voivat halutessaan hakeutua aktoreiksi (mentoroitaviksi). Mentorointiprosessi kestää puolesta vuodesta vuoteen.

Työterveyshuolto

Työterveyshuollon tarkoituksena on työstä ja työolosuhteista johtuvien terveysvaarojen ja -haittojen ehkäiseminen ja torjuminen sekä työntekijöiden turvallisuuden, työkyvyn ja terveyden suojeleminen ja edistäminen. Niuvanniemen sairaala järjestää henkilöstön työterveyspalvelut ostopalveluna. Työterveyshuollon palveluihin sisältyy lakisääteinen ennalta ehkäisevä toiminta ja työterveyspainotteinen sairaanhoito.

Työpaikkaruokailu

Henkilökunnalla on mahdollisuus ruokailla joka päivä sairaalan omassa henkilökuntaruokalassa. Ruokaa on tarjolla edulliseen hintaan aamupalasta yöateriaan. Ruoka on terveellistä, monipuolista ja se valmistetaan omassa keittiössä.

Asunnot

Sairaalalla on henkilökunnalle tarkoitettuja kerrostaloasuntoja ja muita erillisiä asuinrakennuksia rajoitetusti. Kerrostalohuoneistot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joiden pinta-alat vaihtelevat 31 – 77 m2.

Virkistystoiminta

Virkistystoiminnan tavoitteena on osaltaan tukea ja kannustaa henkilöstön työhyvinvointia ja työpaikan yhteishenkeä. Niuvanniemen sairaala pyrkii saavuttamaan tavoitteet seuraavien toimenpiteiden avulla:

  • liikunta, urheilu ja terveys
  • kulttuuri
  • matkat
  • juhlat

Henkilökunnalla on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa niin sisä- kuin ulkoliikuntalajeja. Käytössä on muun muassa kaksi maksutonta kuntosalia monipuolisine laitteineen. Vuonna 2005 käyttöön otetusta kuntosalista on näkymät Kallavedelle. Yhteisöllistä joukkueurheilua harrastetaan muun muassa lento- jalka- ja salibandyjoukkueissa. Sairaalalla on omat jalkapallo- ja tenniskenttä. Henkilökunta on osallistunut muun muassa Sulkavan soutuun, Finlandia-hiihtoon, suopotkupallon MM-kisoihin ja golf-turnauksiin. Henkilökunnan käytössä on uimaranta, rantasauna ja venepaikkoja.

Tarjolla on liikuntaseteleitä ja uimahallilippuja. Vuosittain tarjolla on myös teatteri- ja konserttilippuja.

Alennuksia henkilökuntakortilla

Sairaalan henkilökunnalla on mahdollisuus saada alennusta useista liikkeistä. Alennuksia saa muun muassa ompelutarvikkeista, koruista, henkilöauton renkaista, silmälaseista, hiustuotteista, maaleista, tapeteista, kaakeleista, lukoista ja liikuntalipuista.